Covid-19

Coronamaatregelen

Corona virus update:
Allereerst willen wij u laten weten dat bij Hotel De Hoeve van Nunspeet de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Protocollen en dagelijkse handelingen worden per dag, indien nodig, aangepast. 

Maatregelen Corona virus (Covid-19)

Het RIVM extra maatregelen ingesteld om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan. Het RIVM heeft aan de hand van deze uitbraak een aantal adviezen naar buiten gebracht die wij als hotel strikt opvolgen om de kans op eventuele verdere verspreiding van het virus te minimaliseren.

Check in:

Alle gasten en medewerkers moeten verplicht handen desinfecteren bij binnenkomst. Om in te checken neemt u plaats in de speciale incheck zone. Tijdens de check in is er geen persoonlijk contact. Gelieve de betaling per pin of creditcard.

Het verblijf:

Tijdens uw verblijf zal de kamer niet worden schoongemaakt. De openbare ruimtes en alle contact punten worden periodiek gedesinfecteerd. Indien u zich verplaatst door het hotel dan kan dit middels de vooraf aangegeven looplijnen. Komt u een medewerker of een andere gast tegen dan kunt u uitwijken naar een buffer zone.

Onze medewerkers:

Onze medewerkers dragen voor uw en voor eigen veiligheid handschoenen en haarnetjes . Het gebruik hiervan hangt per afdeling af. Alle medewerkers zijn geïnstrueerd en volgen strikt de opgemaakte procedures, wij zullen afstand houden maar blijven even gastvrij.

Ontbijt:

U kunt tijdens uw verblijf uw eigen ontbijt samenstellen, deze wordt op een vooraf aangegeven tijdstip geserveerd aan tafel in het restaurant. Ook kunt u op uw eigen kamer genieten van het ontbijt, dit kunnen wij middels roomservice brengen of kunt u ontbijt afhalen om bijvoorbeeld te picknicken in de prachtige omgeving. 

Diner:

Het is uitsluitend mogelijk te dineren op basis van een tafel reservering, zo kunnen wij de drukte goed spreiden. Ons restaurant is ingericht op de richtlijnen vanuit het RIVM waarbij de 1.5 meter ruimte in acht wordt genomen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een heerlijk diner op uw kamer serveren. 

Lunch:

Wilt u een lekkere wandeling of fietstocht maken dan kan onze keuken een heerlijk lunch pakket of picknick mand voor u klaar maken.

 

Brasserie 14 is de gehele dag open voor onze hotel gasten. 

Ons zwembad en sauna zullen gesloten gesloten zijn.

 

Corona virus Actuele informatie RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Coronavirus Algemene informatie RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Coronavirus vragen en antwoorden RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

 
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.