Covid-19

Coronamaatregelen

Corona virus update:
Allereerst willen wij u laten weten dat bij Hotel De Hoeve van Nunspeet de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Protocollen en dagelijkse handelingen worden per dag, indien nodig, aangepast. 

Maatregelen Corona virus (Covid-19)

Het RIVM extra maatregelen ingesteld om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan. Het RIVM heeft aan de hand van deze uitbraak een aantal adviezen naar buiten gebracht die wij als hotel strikt opvolgen om de kans op eventuele verdere verspreiding van het virus te minimaliseren.

Check in:

Alle gasten en medewerkers moeten verplicht handen desinfecteren bij binnenkomst. Om in te checken neemt u plaats in de speciale incheck zone. Tijdens de check in is er geen persoonlijk contact. Gelieve de betaling per pin of creditcard.

Het verblijf:

Tijdens uw verblijf zal de kamer niet worden schoongemaakt. De openbare ruimtes en alle contact punten worden periodiek gedesinfecteerd. Indien u zich verplaatst door het hotel dan kan dit middels de vooraf aangegeven looplijnen. Komt u een medewerker of een andere gast tegen dan kunt u uitwijken naar een buffer zone.

Ontbijt:

U kunt tijdens uw verblijf weer genieten van een ontbijtbuffet. Wel zal dit gaan via de  richtlijnen. 

Diner:

Het is uitsluitend mogelijk te dineren op basis van een tafel reservering, zo kunnen wij de drukte goed spreiden. Ons restaurant is ingericht op de richtlijnen vanuit het RIVM waarbij de 1.5 meter ruimte in acht wordt genomen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een heerlijk diner op uw kamer serveren. 

Lunch:

Wilt u een lekkere wandeling of fietstocht maken dan kan onze keuken een heerlijk lunch pakket of picknick mand voor u klaar maken.

Mondkapjes:

Op last van de overheidsmaatregelen is het dragen van een mondmasker per 1december 2020 verplicht in alle openbare ruimten, zodra u zich door het gebouw beweegt. 

Brasserie 14 is de gehele dag open voor onze hotel gasten.

 

Corona virus Actuele informatie RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Coronavirus Algemene informatie RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Coronavirus vragen en antwoorden RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.