Vacature(s)

Interesse!? Stuur jouw motivatiebrief en CV op naar info@dehoevevannunspeet.nl of bel naar 0341-260106.

Of solliciteer gelijk!

Medewerker Bediening Ft / Pt

Als medewerker bediening ben je actief bij hotel de Hoeve van Nunspeet en Pannenkoekenhuis de Boskabouter waar je verantwoordelijk bent over het uitserveren van gerechten, ontvangen en serveren van gasten en de opmaak en verzorging van o.a. de zalen. Samen met je collega's draag je zorg voor de ultieme gastbeleving. Het kunnen openen en sluiten van de locatie behoort tot je taken. Een veelzijdige functie met leidinggevende aspecten binnen een gezellig team.

 

 

Medewerker huishouding

Omschrijving vacature medewerker huishouding:

Medewerkers huishoudelijke dienst

Wij zijn op zoek naar medewerkers huishoudelijke dienst voor ons hotel de Hoeve van Nunspeet en onze brasserie. Voor minimaal 3 dagen per week. Lijkt het je wat en voldoe je aan onderste kernwoorden? Dan is werken bij De Hoeve van Nunspeet echt iets voor jou!
 
Functie kernwoorden:
  • Flexibel
  • Beleving
  • Enthousiast

Vacature Leerling bediening BOL/BBL:

Ga jij of volg jij een horeca opleiding en ben je nog opzoek naar een leuke leerplek voor aankomend schooljaar? Bij hotel de Hoeve van Nunspeet en Pannenkoekenhuis de Boskabouter hebben we nog een leerplaats vrij!!

Vind jij het leuk om een afwisselende baan te hebben waarbij je de ene keer gasten van een bruiloft serveert en de volgende dag een à l carte diner verzorgt? Dan is werken bij De Hoeve van Nunspeet echt iets voor jou!

F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet

Omschrijving vacature F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet:

Als F&B supervisor ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden en stuur je de gehele operatie aan binnen Brasserie 14, zalen en evenementen locatie de blokhut en de Irish pub.

Als F&B supervisor ben jij de schakel tussen onze gewaardeerde gasten en het F&B team. Coachen, inspireren en motiveren van medewerkers zitten je in het bloed en je bent een echte gastheer of vrouw. Daarnaast ben je operationeel actief en dus een meewerkend voorman/vrouw. Je wordt opgenomen in ons team, waarin je op operationeel verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van het hotel.
 
Functie eisen F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet:
Heb jij een grote passie voor de horeca en is gastvrijheid één van je grootste kwaliteiten dan is dit de ideale positie voor jou!

* Minimaal MBO werk- en denkniveau, voorkeur hotelschool.
* Je hebt gedegen F&B kennis.
* Je hebt ervaring op het gebied van motiveren, coachen.
* Je bent creatief, vernieuwend en gedreven.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.