Vacature(s)

Interesse!? Stuur jouw motivatiebrief en CV op naar info@dehoevevannunspeet.nl of bel naar 0341-260106.

Of solliciteer gelijk!

Medewerker Bediening Ft / Pt

Als medewerker bediening ben je actief bij hotel de Hoeve van Nunspeet en Pannenkoekenhuis de Boskabouter waar je verantwoordelijk bent over het uitserveren van gerechten, ontvangen en serveren van gasten en de opmaak en verzorging van o.a. de zalen. Samen met je collega's draag je zorg voor de ultieme gastbeleving. Het kunnen openen en sluiten van de locatie behoort tot je taken. Een veelzijdige functie met leidinggevende aspecten binnen een gezellig team.

 

 

Medewerker huishouding

Omschrijving vacature medewerker huishouding:

Medewerkers huishoudelijke dienst

Wij zijn op zoek naar medewerkers huishoudelijke dienst voor ons hotel de Hoeve van Nunspeet en onze brasserie. Voor minimaal 3 dagen per week. Lijkt het je wat en voldoe je aan onderste kernwoorden? Dan is werken bij De Hoeve van Nunspeet echt iets voor jou!
 
Functie kernwoorden:
  • Flexibel
  • Beleving
  • Enthousiast

Zelfstandig werkend Kok

Ter vervanging van een collega die helaas vertrekt zijn wij op zoek naar een talentvolle en inspirerende sous chef.

Jij neemt de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in de keuken. Denk aan zelfstandig het eten prepareren en het bereiden van de gerechten. Het bedenken van nieuwe gerechten, het naleven van de hygiene code en het aansturen van een groot keuken team. Dit pas jij toe met de juiste kennis, technieken en methodes. Daarnaast zit leiding geven in je bloed, ben je creatief, ben je operationeel verantwoordelijk en neem je deverantwoordelijkheid.!

Ben je enthousiast solliciteer dan hier

F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet

Omschrijving vacature F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet:

Als F&B supervisor ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden en stuur je de gehele operatie aan binnen Brasserie 14, zalen en evenementen locatie de blokhut en de Irish pub.

Als F&B supervisor ben jij de schakel tussen onze gewaardeerde gasten en het F&B team. Coachen, inspireren en motiveren van medewerkers zitten je in het bloed en je bent een echte gastheer of vrouw. Daarnaast ben je operationeel actief en dus een meewerkend voorman/vrouw. Je wordt opgenomen in ons team, waarin je op operationeel verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van het hotel.
 
Functie eisen F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet:
Heb jij een grote passie voor de horeca en is gastvrijheid één van je grootste kwaliteiten dan is dit de ideale positie voor jou!

* Minimaal MBO werk- en denkniveau, voorkeur hotelschool.
* Je hebt gedegen F&B kennis.
* Je hebt ervaring op het gebied van motiveren, coachen.
* Je bent creatief, vernieuwend en gedreven.

Hoofd Technische dienst

Ter vervanging van een collega die helaas vertrekt zijn wij op zoek naar een eindverantwoordelijke medewerker op de technische dienst. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle technische zaken omtrent het hotel. Dat klinkt veelzijdig en dat is het ook! Electro techniek, groenvoorziening, timmerwerk, loodgieten en alle andere technische zaken komen bij jou terecht. Je coordineert, zoekt uit en regiseert komende renovaties. Daarnaast ben je een echte doener. 

Solliciteer direct hier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.