Vacature(s)

Interesse!? Stuur jouw motivatiebrief en CV op naar info@dehoevevannunspeet.nl of bel naar 0341-260106.

Of solliciteer gelijk!

Openstaande vacatures

Wij zijn per direct opzoek naar:

 

Wij hebben altijd ruimte voor enthousiaste en leergierige stagiaires en hebben diverse leerplekken beschikbaar.

Staat jou ideale baan er niet tussen? neem dan contact op met mbrinksma@dehoevevannunspeet.nl

 

Medewerker Bediening Ft / Pt

Als medewerker bediening ben je actief bij hotel de Hoeve van Nunspeet en Pannenkoekenhuis de Boskabouter waar je verantwoordelijk bent over het uitserveren van gerechten, ontvangen en serveren van gasten en de opmaak en verzorging van o.a. de zalen. Samen met je collega's draag je zorg voor de ultieme gastbeleving. Het kunnen openen en sluiten van de locatie behoort tot je taken. Een veelzijdige functie met leidinggevende aspecten binnen een gezellig team.

Heb jij een grote passie voor de horeca en is gastvrijheid één van je grootste kwaliteiten dan is dit de ideale positie voor jou!

Wat wij zoeken in een medewerker bediening:

 • Gastvrijheid
 • Beleving
 • Passie
 • Enthousiastme 
 • een glimlach van oor ot oor.


Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen en stelvilen daarom tijd en opleidingen beschikbaar. Verloning conform horeca CAO, reiskosten worden vergoedt in overleg.


Flexibel

 • Gastvrij
 • Beleving
 • Passie
 • Enthousiast

Stuur direct je reactie naar mbrinksma@dehoevevannunspeet.nl

Klik hier voor mee hotel vacatures.

 

Medewerker huishouding

Omschrijving vacature medewerker huishouding:

Medewerkers huishoudelijke dienst

Wij zijn op zoek naar medewerkers huishoudelijke dienst voor ons hotel de Hoeve van Nunspeet en onze brasserie. Voor minimaal 3 dagen per week. Lijkt het je wat en voldoe je aan onderste kernwoorden? Dan is werken bij De Hoeve van Nunspeet echt iets voor jou!
 
Functie kernwoorden:
 • Flexibel
 • Beleving
 • Enthousiast

Zelfstandig werkend Kok

Voor Brasserie 14 zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok! Je hebt bij ons in het hotel een belangrijke rol. Jij vindt het de normaalste zaak om onze gasten elke dag weer te laten genieten van de gerechten die jij maakt, samen met je team die jij aanstuurt. 

Jij neemt de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in de keuken. Denk aan zelfstandig het eten prepareren en het bereiden van de gerechten. Dit pas jij toe met de juiste kennis, technieken en methodes. Daarnaast zit leiding geven in je bloed, ben je creatief, ben je operationeel verantwoordelijk en neem je je verantwoordelijkheid.

Ben je enthousiast solliciteer dan hier

F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet

Omschrijving vacature F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet:

Als F&B supervisor ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden en stuur je de gehele operatie aan binnen Brasserie 14, zalen en evenementen locatie de blokhut en de Irish pub.

Als F&B supervisor ben jij de schakel tussen onze gewaardeerde gasten en het F&B team. Coachen, inspireren en motiveren van medewerkers zitten je in het bloed en je bent een echte gastheer of vrouw. Daarnaast ben je operationeel actief en dus een meewerkend voorman/vrouw. Je wordt opgenomen in ons team, waarin je op operationeel verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van het hotel.
 
Functie eisen F&B supervisor Hotel de Hoeve van Nunspeet:
Heb jij een grote passie voor de horeca en is gastvrijheid één van je grootste kwaliteiten dan is dit de ideale positie voor jou!

* Minimaal MBO werk- en denkniveau, voorkeur hotelschool.
* Je hebt gedegen F&B kennis.
* Je hebt ervaring op het gebied van motiveren, coachen.
* Je bent creatief, vernieuwend en gedreven.

Hoofd Technische dienst

Ter vervanging van een collega die helaas vertrekt zijn wij op zoek naar een eindverantwoordelijke medewerker op de technische dienst. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle technische zaken omtrent het hotel. Dat klinkt veelzijdig en dat is het ook! Electro techniek, groenvoorziening, timmerwerk, loodgieten en alle andere technische zaken komen bij jou terecht. Je coordineert, zoekt uit en regiseert komende renovaties. Daarnaast ben je een echte doener. 

Solliciteer direct hier

Keukentalent de Boskabouter

Pannenkoekenhuis De Boskabouter in Nunspeet is een speel paradijs voor kinderen, met onze dierenweide, de skelter baan, voetbalkooi en heel veel speelgoed is er altijd wat te doen!

Wij bereiden al onze pannenkoeken volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten waar jong en oud vol op van genieten.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een energieke, enthousiaste en boven al een jonge ambitieuze talentvolle collega's. Wij willen dat jij je thuis voelt, het je helemaal eigen maakt en dit vertaald naar een fantastische werksfeer en top pannenkoeken.

Ben jij jong, enthousiast en super gedreven door de ervaring die je de afgelopen jaren al hebt opgedaan, reageer dan snel!

Jij neemt de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in de keuken. Denk aan zelfstandig bereiden van de gerechten, voorbereidingen treffen en schoon en hygienisch werken.

Heb jij affiniteit met koken, of wil je dit gewoon leren dan is dit wat voor jou. Voor ons is een diploma of opleidng niet noodzakelijk, wij willen in jou investeren en je het vak leren.
 
Wat wij van jou vragen is energie en enthousiasme!

 • Full/Parttime dienstverband
 • Goed salaris
 • Bedrijfskleding
 • Creatieve vrijheid
 • Gezellig team
 • Opleidingen
 • Diverse trainingen en workshops

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? stuur je reactie naar mbrinksma@dehoevevannunspeet.nl

 

Leerlingen & Stagiairs

Wij zoeken ook naar leergierige en gemotiveerde leerlingen en/of stagiairs voor diverse afdelingen hebben wij plek, lijkt het je leuk om het vak te leren en mee te lopen in de keuken, bediening of de receptie? Stuur een bericht naar info@dehoevevannunspeet.nl en wij nemen snel contact met jou op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.