Een ouderwets gezellige Kerst en Oudjaarsfeest op de Veluwe

Vier een ouderwets gezellige Kerst en Oudjaarsfeest op de Veluwe met uw gezin, familie en vrienden. Wij zorgen ervoor dat ons hotel feestelijk aangekleed wordt en het u aan niets zal ontbreken. 

Kerst Arrangement 1 overnachting

Wat is er nu heerlijker dan tijdens de kerstdagen in de watten gelegd te worden in een sfeervol hotel? Boek een kerstarrangement in een van onze comfort hotelkamers. Laat het je tijdens de kerstdagen aan niets ontbreken! Ga weg met kerst en geniet van allerlei extra's, zoals een 4-gangendiner, uitgebreid kerst ontbijtbuffet en late check-out.

Reserveer

Kerst Arrangement 2 overnachtingen

Boek een kerstarrangement in een van onze hotelkamers en vier gezellig samen met je geliefde, familie en vrienden de kerstdagen in een prachtige winterse omgeving. Dit 3 daagse arrangement bevat 2 heerlijke diners in onze brasserie. Het zal u aan niets ontbreken!

Reserveer

Oud & Nieuw Arrangement

Vier gezellig samen met je geliefde, familie en vrienden de nieuwjaarswisseling in een prachtige omgeving. Ga swingend het nieuwe jaar in met heerlijk eten, Champagne, oliebollen en uiteraard spetterend vuurwerk.

Reserveer

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.