Well-Fair

Welkom bij Well-Fair

Well-Fair is al sinds 1992 een begrip als het gaat om van langer en vitaler thuis wonen. We bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten en wellness. We zorgen ervoor dat u met onze producten langer comfortabel thuis, in uw vertrouwde omgeving, kunt blijven wonen. Dit doen we door levensloopbestendige oplossingen te bieden zodat u nog lang van uw Well-Fair product kunt genieten.

Naast onze showroom in Nunspeet is er ook een belevingswereld gecreëerd in Hotel De Hoeve van Nunspeet. Dit houdt in dat er in dit hotel een dertigtal unieke kamers zijn ingericht met Well-Fair bedden, fauteuils en wellness producten. Hiermee bieden we de mogelijkheid om een Well-Fair verwenarrangement te boeken om te verblijven in één van deze kamers, om zo een nacht door te brengen op een Well-Fair bed en de Well-Fair fauteuils uitgebreid testen. Ook in de badkamers zijn we vertegenwoordigd, hier kunt u gebruik maken van onze douchetoiletten en de Well-Sun.

Slapen

Well-Fair biedt verschillende oplossingen op het gebied van slapen. Zo kunnen we samen met u het perfecte senioren bed samenstellen. Uniek bij Well-Fair is de hoog laag boxspring: comfort, design en levensloopbestendigheid komen hier samen! Dit bed kan zo ingesteld worden dat u heerlijk tv kan kijken of een boek kan lezen in bed, en u daarbij geen ongemak ervaart door een slechte houding. Het bed opmaken of onder het bed stofzuigen kost geen enkele moeite door de hoog laag functie van dit bed en doordat het gemakkelijk verplaatsbaar is. Tevens kan dit hoog laag bed in een handomdraai als zorgbed fungeren. Het bed voldoet aan de arbo-norm voor (mantel)zorg en kan worden uitgebreid met het ontzorgpakket van Well-Fair.
Bij comfortabel ouder worden denken we natuurlijk ook aan veiligheid, zo hebben we bijvoorbeeld uitstapverlichting onder onze bedden. Door middel van een bewegingssensor gaat dit licht aan, zo kunt u in het donker altijd veilig in- en uit uw bed stappen.

Zitten

Een gezonde houding is erg belangrijk! Senioren zitten gemiddeld zo’n 4 tot 6 uur per dag. Wanneer de houding dan niet goed is zult u merken dat u klachten gaat ontwikkelen, denk aan slapende benen, rug- en nekklachten of kramp. De fauteuils van Well-Fair zijn op maat gemaakt en zorgen voor de juiste ondersteuning van het lichaam. Een relaxfauteuil van Well-Fair voldoet altijd aan de 7 kenmerken van goed en gezond zitten. Hiernaast zijn de stoelen tevens uitgerust met een sta-op functie, waardoor opstaan gemakkelijker zal gaan en een minder grote belasting zal zijn voor uw lichaam. Daarnaast hebben de relaxfauteuil een unieke en innovatieve hart-rust-functie. Hierdoor krijgt uw lichaam de rust die het nodig heeft.
Naast de fauteuils kunt u bij Well-Fair ook terecht voor op maat gemaakte banken. De zithoogte en zitdiepte worden naar wens aangepast en geven een heerlijk zitcomfort.

Wellness

Zonlicht is onmisbaar voor de mens. We kennen allemaal het lekkere gevoel van de stralende zon, de blauwe lucht en de gevolgen dat het heeft op ons welzijn. U voelt zich energieker, lekker in uw vel en kan gemakkelijker ontspannen. Dit effect heeft de zon op ons. Door de zon zorgt voor een natuurlijk aanmaak van vitamine D, en dat zorgt voor dat prettige gevoel. Ook de warmte van de zon heeft belangrijke voordelen: spieren worden minder pijnlijk, spierpijn herstelt sneller en het heeft een gunstig effect op rug- en nekklachten.

Doorgaans is een lage dosis zon, van circa 10 minuten, genoeg om ons vitamine D niveau op het juiste pijl te houden. Helaas halen veel mensen dit niet, met name in de herfst en de winter. Well-Fair biedt met de Well-Sun de mogelijkheid om, ook in de herfst en de winter, toch uw vitamine D aanmaak te stimuleren! De infrarood warmte zorgt voor het ontspannen effect van de spieren en de licht-functie zorgt voor de aanmaak van vitamine D in uw lichaam.

Samenwerking met De Hoeve van Nunspeet

Well-Fair organiseert verschillende verwenarrangementen voor ouderen. Tijdens deze arrangementen wordt er samengewerkt met verschillende reisorganisaties en horecagelegenheden, waaronder De Hoeve van Nunspeet.
Wilt u meer weten over Well-Fair en de oplossingen die wij bieden? Van harte welkom in onze Well-Fair Belevingswereld! Hier kunt u kennis maken met de oplossingen die we bieden en wordt er geluisterd naar de uw wensen en behoeftes. Zo krijgt u antwoord op al uw vragen én kunt u een nacht doorbrengen in de Hoeve van Nunspeet om zo de Well-Fair producten te ervaren.