Beoordelingen

Goed bevallen

8 uit 10

" · Goede bedden"

W, 3 april 2023

Heerlijk ontspannen genoten van al het prachtige natuurschoon want je loopt zo de bossen in.

7 uit 10

"De UV-installatie in de badkamer. Een weldaad voor spieren en gewrichten en heerlijk warm na het douchen. Minpunten · De sensor bij de spiegelnis werkte niet. We hebben er maar een bureaulamp neergezet om toch wat licht te hebben in die donkere ruimte. De telefoon op onze kamer was kapot. Al met al zo'n 1,5 uur van onze vakantie kwijt aan deze sores vlak na binnenkomst. We hadden het op prijs gesteld als hier een extra drankje/consumptie tegenover had gestaan van de kant van het hotel."

Thea, 30 maart 2023

Mooi hotel

8 uit 10

"3 mooie dagen gehad bij de Hoeve van Nunspeet. Vriendelijke mensen en een lekker ontbijt. In de badkamer wordt alles wel snel nat met douchen en het toilet is ook krap. Erg vochtige ruimte. Een hele mooie omgeving om te fietsen en wandelen."

Jolanda, 25 maart 2023

lekker fietsen, wandelen en uitrusten

8 uit 10

"heel mooi gelegen, mooi gebouw, makkelijk te bereiken en een goede locatie. Vriendelijke en bereidwillig personeel. eten en ontbijt heel goed"

Onbekend, 4 maart 2023

Rust, stilte,midden in de bossen, direct om een wandeling te starten. Je voelt je zo welkom!!

10 uit 10

"De ruimte, overal plek om te zitten. Veel lichtinval, gezellige inrichting. De rust en het ontzettend aardige personeel! Heerlijk geborreld, gedineerd( vergeet niet te reserveren!)en het ontbijt is super goed."

Ger, 26 februari 2023

Erg goed voor een 3-sterren hotel!

8 uit 10

"Lekker uitgebreid en zeer goed eten! Zowel ontbijt als diner. Kussen van het bed was erg dun."

Linda, 10 februari 2023

Locatie is top

8 uit 10

"“Locatie is top! Je loopt zo het bos in. Vriendelijk personeel, prima ontbijt en diner; daarbij een hele schone kamer; kortom zeker voor herhaling vatbaar."

Carmen, 28 mei 2021

Top!

9 uit 10

"Goed en schoon hotel. Deden alleen mogelijk over de terras verwarming, deze wilde wij aan hebben"

A. Smit, 24 mei 2021

Fijn hotel, wel gehorig

8 uit 10

"Fijn hotel, wel gehorig en ik vond de badkamer klein, maar prima bedden. Ontbijt op de kamer was goed geregeld. Voor de laatste dag vergeten het formulier voor het ontbijt in te leveren, maar dit werd goed opgepakt en alsnog het ontbijt gekregen. Prachtige omgeving om te fietsen, leuke dorpjes. Voor herhaling vatbaar"

C. Jongeneel, 20 mei 2021

Het was goed toeven

7 uit 10

"Hotel de Hoeve van Nunspeet heeft diverse arrangementen in de aanbieding, coronaproof. We hebben een driedaags arrangement geboekt. Prima verzorgd met roomservice voor ontbijt en diner. Eventueel kunt u een lunchpakket bestellen en met de ter plaatse gehuurde e-bike of te voet de natuurrijke omgeving ontdekken. De omgeving is vooral bos en heide en enkele pittoreske plaatsjes. Buiten coronatijd biedt de Hoeve veel mogelijkheden, zoal een groot restaurant, jazzclub, bar en speelmogelijkheden voor de kinderen. Het hotel is smaakvol ingericht. De keuken is heel goed, het personeel behulpzaam. Het was goed toeven. "

A. Sleutjes, 3 mei 2021