Vergaderzalen

Hieronder een overzicht van de vergaderzalen

Veluwezaal

Ontdek de perfecte setting voor uw volgende bijeenkomst in de betoverende Veluwezaal. Gelegen te midden van de weelderige Veluwse bossen, biedt deze locatie niet alleen een adembenemende omgeving, maar ook een ongeëvenaarde flexibiliteit om aan al uw vergaderbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om zakelijke vergaderingen, bruiloften, beurzen, conferenties of presentaties, de Veluwezaal is de ideale keuze. Onze ruimtes passen zich moeiteloos aan aan uw wensen, met de mogelijkheid om combinatiezalen te gebruiken of de gehele zaal exclusief te reserveren. Wij streven ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken en bieden een uitstekende service aan om aan al uw verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor reserveringen of om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden die de Veluwezaal te bieden heeft. Maak van uw bijeenkomst een succeservaring te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe!

Informatie aanvragen

Hendriksbosch

Verrijk uw vergaderervaring met onze intieme Vergaderzaal de Hendriksbosch, perfect ontworpen voor kleinere groepen. Hier bieden wij een allesomvattend arrangement dat uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgt. Van state-of-the-art vergaderfaciliteiten tot een inspirerende omgeving, de Vergaderzaal staat garant voor een productieve en comfortabele bijeenkomst. Weetje: Een interessant weetje voegt een historisch tintje toe aan uw verblijf in onze Vergaderzaal: de naam is afgeleid van een dam die werd gebouwd tussen Nunspeet en Elspeet rond 1871. Dit stukje geschiedenis voegt een uniek karakter toe aan uw vergadering, waardoor het niet alleen functioneel maar ook memorabel wordt.

Informatie aanvragen

Willemsbosch

Ontdek de ruimte en sereniteit van onze Willemsbosch Zaal, strategisch gelegen in het hart van onze Veluwzaal. Met zijn royale afmetingen biedt deze zaal de perfecte setting voor vergaderingen en bijeenkomsten, waar rust en productiviteit hand in hand gaan. De aangrenzende buitenruimte voegt een extra dimensie toe, waardoor u kunt genieten van frisse lucht en inspiratie tijdens uw sessies. De Willemsbosch Zaal is ontworpen voor comfort en functionaliteit, waardoor het de ideale locatie is voor zakelijke ontmoetingen. Laat uw vergaderingen in alle rust plaatsvinden, ondersteund door moderne faciliteiten en een sfeer die creativiteit stimuleert. Geniet van een welverdiende pauze of organiseer informele gesprekken op ons buiten terras. De frisse lucht en groene omgeving van het terras bieden een welkome afwisseling, waardoor uw bijeenkomst een ontspannen en productieve ervaring wordt. Weetje: De naam Willemsbosch is geïnspireerd door de betoverende heide die aan de rand van Nunspeet ligt. Een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van de omgeving, waardoor uw verblijf niet alleen zakelijk waardevol is, maar ook een connectie heeft met de prachtige geschiedenis van de regio.

Informatie aanvragen

Zandenbosch

Ervaar het ongeëvenaarde in onze Zandenbosch Zaal, waar we trots zijn op het bieden van extra voorzieningen die uw bijeenkomst naar een hoger niveau tillen. Deze zaal is standaard uitgerust met een state-of-the-art beamer, een projectiescherm en een hoogwaardig geluidssysteem. Hiermee creëren we de perfecte omgeving voor boeiende presentaties, effectieve vergaderingen en memorabele bijeenkomsten. In de Zandenbosch Zaal geniet u van het gemak van een ingebouwde beamer en scherm, waardoor uw presentaties en vergaderingen soepel verlopen. De uitstekende geluidsinstallatie zorgt ervoor dat uw boodschap helder en krachtig overkomt, waardoor elke deelnemer betrokken blijft. Weetje: De naam Zandenbosch is geïnspireerd door het uitgestrekte bosgebied dat recht tegenover ons hotel ligt. Een eerbetoon aan de natuurlijke pracht van de omgeving, waardoor uw bijeenkomst niet alleen functioneel is maar ook verbonden is met de rijke geschiedenis van het bos.

Informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen?

Gerlinda staat u graag te woord en informeert u graag over onze mogelijkheden. Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen. 

Contact