Uitvaart / herinneringsdienst

Bij het overlijden van uw dierbare komen er veel zaken op u af. Een belangrijk aspect van het afscheidsproces is de uitvaart en/of herdenkingsdienst. Hotel De Hoeve van Nunspeet biedt diverse mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Voor grotere gezelschappen hebben wij onze Veluwezaal beschikbaar. Deze ruimte is voorzien van een eigen terras. Op het afgesloten terras is er zelfs de mogelijkheid om een erehaag te vormen. Voor een kleinschaliger en intiem afscheid stellen wij onze blokhut 'De Boomstronk' ter beschikking, compleet met twee sfeervolle open haarden en een eigen terras.

Na de uitvaart kunt u, indien gewenst met een klein gezelschap, de dag herbeleven en herinneringen ophalen in onze Brasserie14. Bovendien is het mogelijk om na deze emotionele dag een overnachting bij ons te boeken.

Wij staan klaar om u te helpen bij een persoonlijk en respectvol afscheid van uw dierbare. Voor het bespreken van uw wensen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via: 0341-260106.

Meer informatie aanvragen?

Gerlinda staat u graag te woord en informeert u graag over onze mogelijkheden. Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen. 

Contact