Een accommodatie die u aangenaam zal verrassen!

Organiseer uw zakelijke bijeenkomst bij Hotel De Hoeve van Nunspeet, schitterend gelegen in de bossen van de Veluwe. Met het station op loopafstand, de A28 om de hoek en 130 parkeerplaatsen zijn wij uitstekend bereikbaar. We bieden diverse ruimtes aan die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, conferenties, beurzen, seminars, bedrijfsfeesten of relatiedagen. Met veel enthousiasme stellen wij graag een arrangement voor u samen dat volledig aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om een teamuitje, overnachting, ontbijt of diner, wij denken graag met u mee.

Vergaderzalen

Een goede zakelijke bijeenkomst begint met een aansprekende en bereikbare locatie. Het centraal gelegen hotel De Hoeve van Nunspeet leent zich uitstekend als inspirerende accommodatie voor al uw zakelijke evenementen. Of u nu een training, 2-daagse heisessie of cursus organiseert, wij creëren voor u de ideale bijeenkomst. Wij beschikken over meerdere ruimtes die geheel naar wens zijn in te delen.

Bekijk vergaderzalen

Vergaderarrangementen

Vind het vergaderarrangement wat het beste bij uw wensen en organisatie past. Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

 

Bekijk vergaderarrangementen

 

Iets te vieren?

Voor een verjaardag, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres. Hotel de Hoeve van Nunspeet beschikt over verschillende zalen waardoor de mogelijkheden voor een grandioos feest eindeloos zijn. Na het feestje niet meer naar huis rijden? Blijf lekker bij ons slapen!

Geïnteresseerd? Wij stellen graag een offerte voor u op en nodigen u van harte uit om onze locatie te komen bezichtigen. U kunt een afspraak maken via: sales@dehoevevannunspeet.nl of telefonisch via: 0341-260106. 

Voor onze prijzencheck:

Feesten en partijen

Trouwlocatie

Elkaar het ja-woord geven in de Veluwse bossen? Bij Hotel de Hoeve van Nunspeet organiseren wij uw droombruiloft. Graag willen wij u uitnodigen om onze locatie te komen bekijken en uw wensen te bespreken. Uiteraard ontvangt u naderhand een vrijblijvende offerte op maat. U kunt u een afspraak maken via: sales@dehoevevannunspeet.nl of telefonisch via: 0341-260106.

Informatie omtrent een trouwerij

Uitvaart / herinneringsdienst

Graag staan wij voor u klaar in deze moeilijke periode. Al vele jaren mogen wij het afscheid van dierbaren verzorgen in ons hotel. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kop koffie om uw wensen te bespreken. U kunt een afspraak maken via: sales@dehoevevannunspeet.nl of telefonisch via: 0341-260106. 

 

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaande formulier invullen.

Wij zullen dan zorgen voor een uitgebreide offerte op maat.

 

Vraag een vrijblijvende offerte of informatie aan.