Restaurants

Hotel De Hoeve van Nunspeet beschikt over twee restaurants. Brasserie14, waar u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kan voor bijvoorbeeld een ontbijt, lunch, diner of een kop koffie. Daarnaast beschikt de brasserie over een heerlijk, zonnig terras waar u tot late in de uurtjes kunt genieten. Op loopafstand bevindt zich Pannenkoekenhuis de Boskabouter. Hier worden lekkere, ambachtelijke pannenkoeken bereid.

Brasserie 14

Wees van harte welkom bij Brasserie14 voor een heerlijke lunch, een zakelijke kop koffie, een gezellig taartje, een goed glas wijn of een eerlijk diner. De verse ingrediënten zorgen voor pure smaken in alles wat wij serveren. De goede service met passie voor het vak maakt uw bezoek onvergetelijk. Kom langs, beleefen geniet! Ook als u geen hotelgast bent bij Hotel de Hoeve van Nunspeet ontvangen wij u vanzelfsprekend graag bij Brasserie 14. Wij raden u aan om op tijd te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. 

Brasserie 14 is dagelijks geopend vanaf 08.00 uur tot 23.00 uur.

Lunchkaart   Menukaart    Meer informatie

 

Pannenkoekenrestaurant De Boskabouter

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je lekkere, ambachtelijke pannenkoeken. Onze pannenkoeken worden bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten. Terwijl papa en mama een drankje drinken, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in onze speelweide, op de skelterbaan of lekker knuffelen met de diertjes.

Meer informatie en menukaart