Restaurants

Hotel De Hoeve van Nunspeet heeft twee restaurants. In Brasserie14 bent u welkom van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat voor onder andere ontbijt, lunch, diner of een kopje koffie. Daarnaast beschikt de brasserie over een heerlijk, zonnig terras waar u tot laat in de avond kunt genieten. Op loopafstand vindt u Pannenkoekenhuis de Boskabouter, waar ambachtelijke en smakelijke pannenkoeken worden bereid.

Brasserie 14

Wees van harte welkom bij Brasserie14 voor een heerlijke lunch, een zakelijke kop koffie, een gezellig taartje, een goed glas wijn of een heerlijk diner. De verse ingrediënten zorgen voor pure smaken in alles wat wij serveren. De goede service met passie voor het vak maakt uw bezoek onvergetelijk. Kom langs, beleef en geniet! Ook als u geen hotelgast bent bij Hotel de Hoeve van Nunspeet, ontvangen wij u vanzelfsprekend graag bij Brasserie 14. Wij raden u aan om op tijd te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. 

Brasserie 14 is dagelijks geopend vanaf 08.00 uur tot 23.00 uur.

Lunchkaart   Menukaart   Meer informatie   

Pannenkoekenrestaurant De Boskabouter

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je lekkere, ambachtelijke pannenkoeken. Onze pannenkoeken worden bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten. Terwijl papa en mama een drankje drinken, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in onze speelweide, op de skelterbaan of lekker knuffelen met de diertjes.

Meer informatie en menukaart