Uitvaart / herinneringsdienst

Naast het vieren van hoogtepunten van onze gasten willen wij ook tijdens het afscheid voor u klaarstaan. Al vele jaren mogen wij het afscheid van dierbaren verzorgen in ons hotel.

Wilt u een groot gezelschap ontvangen dan hebben wij de Veluwezaal beschikbaar. Deze sfeervolle locatie is voorzien van grote kroonluchters, kaarsen en een eigen terras. Een bijzonder moment kan dan zijn dat alle gasten op het terras gaan staan en een erehaag maken voor de overledene. Deze warme locatie is beschikbaar tot 250 personen.

Gaat u liever voor een kleinere en intiemere afscheid dan hebben wij onze informele blokhut “de Boomstronk” beschikbaar. Deze is voorzien van 2 openhaarden en ook een eigen terras.

Onze bijzondere locatie beschikt tevens over diverse hotelkamers. Uw gasten hoeven na een lange en zware dag dus niet meer terug te rijden. De volgende ochtend serveren wij dan nog een uitgebreid ontbijtbuffet.

Nog even met een klein gezelschap de dag herbeleven en oude herinneringen ophalen? Dit kan in onze Brasserie 14. Wij kunnen daar drankjes serveren maar ook een heerlijk diner. Zijn er nog veel kinderen bij dan kunnen wij u ook ons pannenkoekenhuis “de Boskabouter” aanraden. Daar kunnen de kinderen dan nog even heerlijk buiten spelen en genieten van onze dierenweide.

 

Uitvaart / herinneringsdienst

U bent van harte welkom en onder het genot van een kopje koffie zullen wij alles vertellen en daarna u rondleiden. Wij zullen dan een offerte op maat maken naar de wens van de familie.

 

U kunt een afspraak maken via: sales@dehoevevannunspeet.nl of telefonisch via: 0341-260106. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.