De Veluwe zaal

De Veluwe zaal, is een prachtige en ideale plek voor uw vergadering. Het is goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Daarnaast is deze zaal erg flexibel in het verdelen van zijn ruimtes, er is een mogelijkheid om combinatiezalen te gaan gebruiken of de gehele zaal. 

Deze ruimtes zijn voor alle soorten vergaderingen / bijeenkomsten beschikbaar, denk aan bruiloften, beurzen, conferenties en presentaties. Voor het reserveren of vragen over de zalen kunt u contact met ons opnemen. 

Voor meer informatie

Hendricksbosch zaal

 

Vergaderen

De zaal is bedoeld voor kleinere groepen, het meeste wat in uw arrangement zit wordt in deze zaal verzorgd. voor een eventuele lunch zullen wij een plaats vrij maken in ons restaurant/brasserie. Bij de vergaderruimte zit ook nog een stukje buitenterras waar gebruik van kunt maken. 

Weetje

Deze zaal heeft zijn naam te danken aan een dam dat plaats vind tussen Nunspeet en Elspeet. Deze dam is ontstaan rond 1871. 

Willemsbosch zaal

Vergaderen

De Willembosch zaal ligt in het midden van de onze veluwzaal en is ook meteen een van de ruimere zalen. U kunt hier prima in alle rust uw vergadering of bijeenkomst laten plaats vinden. Daarnaast beschikt u nog over een buiten terras. 

Weetje 

De Willemsbosch heeft zijn naam te danken aan de prachtige heide dat aan de rand van Nunspeet ligt.

Zandenbosch zaal

 

Vergaderen

Deze zaal heeft iets wat anderen niet hebben, hier zit standaard een beamer en een scherm in. daarnaast beschikt u over een goede geluids instalatie.

Weetje

Zandenbosch zaal heeft zijn naam te danken aan het grote stuk bos wat tegenover ons hotel bevind. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.