Een accommodatie die u verrast!

Even weg uit de dagelijkse sleur? Kom vergaderen bij hotel De Hoeve van Nunspeet. Goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Daarnaast bieden wij diverse ruimtes aan die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, conferenties, beurzen, seminars, bedrijfsfeesten of relatiedagen. Wij stellen met veel plezier een arrangement voor u samen dat volledig aansluit op uw wensen. Van teamuitje tot overnachten, van ontbijt tot diner, wij denken graag met u mee.

Wij beschikken over 130 gratis parkeerplaatsen.

Bekijk onze informatiemap

Bijeenkomst op maat

Een goede zakelijke bijeenkomst begint met een aansprekende en bereikbare locatie. Het centraal gelegen hotel De Hoeve van Nunspeet leent zich uitstekend als inspirerende accommodatie voor al uw zakelijke evenementen. Of u nu een training organiseert of u zoekt een representatieve vergaderlocatie. Samen met u organiseren wij uw bijeenkomst helemaal naar uw wensen.

Veluwezaal

De Veluwezaal is de ideale zaal waar u uw feestje kunt geven. In deze zaal is practisch alles mogelijk en wij willen u graag helpen deze avond fantastisch te maken.

Veluwezaal kan door flexibele paneelwanden in twee of drie ruimten worden ingedeeld, waardoor de zaal geschikt is voor grote en kleine groepen. In de zaal is een aparte toiletgroep.

  • In de zaal is een aparte toiletgroep.
  • Voor groepen tot 500 personen
  • Flexibel in te delen
  • Riant aangrenzend terras met openslaande deuren
  • Bar 

 

Webpagina Veluwe zaal

Blokhut "De Boomstronk"

Dit is een unieke locatie voor informele bijeenkomsten. U kunt hier presentaties houden maar ook een curcussen geven. De blokhut beschikt over een prachtige serre en een groot terras.

De Blokhut is van alles voorzien zodat u en uw collega's niks te kort komen. 

 

  • Beschikbaar tot 50 personen 
  • Originele zaal bijeenkomsten & presentaties
  • Aparte toiletgroep 

 

Webpagina Blokhut

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.