Een accommodatie die u verrast!

Even weg uit de dagelijkse sleur? Kom vergaderen bij hotel De Hoeve van Nunspeet. Goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Daarnaast hebben diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, conferenties, beurzen, seminars, bedrijfsfeesten of relatiedagen. Wij stellen met veel plezier een arrangement voor u samen dat volledig aansluit op uw wensen. Van teamuitje tot overnachten, van ontbijt tot diner, wij denken graag met u mee.

Wij beschikken over 130 gratis parkeerplaatsen.

Bekijk onze informatiemap

Bijeenkomst op maat

Een goede zakelijke bijeenkomst begint met een aansprekende en bereikbare locatie. Het centraal gelegen hotel De Hoeve van Nunspeet leent zich uitstekend als inspirerende accommodatie voor al uw zakelijke evenementen. Of u nu een training organiseert of u zoekt een representatieve vergaderlocatie. Samen met u organiseren wij uw bijeenkomst helemaal naar uw wensen.

Veluwezaal

De Veluwezaal is een prachtige ruime zaal die zich aanpast aan al uw wensen. De zaal is geschikt voor feesten, vergaderingen, dansavonden, diner dansants, presentaties, beurzen of seminars. 

Veluwezaal kan door flexibele paneelwanden in twee of drie ruimten worden ingedeeld, waardoor de zaal geschikt is voor grote en kleine groepen. In de zaal is een aparte toiletgroep.

  • In de zaal is een aparte toiletgroep.
  • Voor groepen van 20 – 300 personen
  • Flexibel in te delen
  • Riant aangrenzend terras met openslaande deuren

Blokhut "De Boomstronk"

Een unieke locatie voor feesten, partijen, recepties, zakelijke bijeenkomsten en nog veel meer. Onze gezellige blokhut beschikt over een prachtige serre en 2 open haarden voor extra sfeer en gezelligheid. Op het ruime privéterras met loungehoek is het heerlijk genieten en met de heaters is het ook in de wat koudere maanden comfortabel.

Natuurlijk is blokhut de Boomstronk van alle gemakken voorzien zodat uw gasten niets te kort komen.

  • Voor groepen van 20 – 120 personen
  • Originele zaal voor feesten en bijeenkomsten
  • Grote keuze uit buffetten vers vanuit eigen keuken

Irish Pub

Wanneer u de Irish Pub instapt, waant u zich in een echte Ierse kroeg in Dublin. De originele Tiffany-lamp, authentieke reclameborden, mokken en drankkannen, alles ademt de sfeer van Ierland.

De ideale ruimte voor een borrel of feest.

  • Voor groepen van 20 – 100 personen
  • Feesten in een echte Ierse kroeg
  • Mogelijkheden voor een warm/koud buffet.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.