Welkom bij Well-Fair

Well-Fair levert comfortmeubelen voor binnenshuis. Het doel van Well-Fair is om senioren zo lang mogelijk thuis te laten wonen, waarbij comfort, veiligheid en hygiëne voorop staan. De focus ligt op het leveren van langetermijnoplossingen, niet op ééndagsoplossingen. Hierbij staat het ontzorgen van de klant hoog in het vaandel. Ook biedt Well-Fair verwenarrangementen voor senioren aan, waarbij de klant ook volledig ontzorgt wordt en ontspanning belangrijk is. Hiervoor werkt Well-Fair samen met verschillende horecagelegenheden, waaronder Hotel De Hoeve van Nunspeet.

Kennismaken met Well-Fair

Om kennis te maken met de voordelen van de producten van Well-Fair kunt u de showroom in Nunspeet bezoeken. In Nunspeet is een Well-Fair Belevingswereld gecreëerd waar alles uitgeprobeerd kan worden. De Well-Fair Belevingswereld bestaat uit dertig unieke hotelkamers die zijn ingericht met Well-Fair-bedden en fauteuils en Well-Fair Aqua-badkamers. Het is zelfs mogelijk een verwenarrangement te boeken waarbij u kunt overnachten in een van de hotelkamers van de Well-Fair Belevingswereld. Op deze manier krijgt u de kans om een nacht door te brengen op een Well-Fair bed en om andere meubelen en Well-Fair oplossingen uitgebreid te testen. Tijdens een verwenarrangement die Well-Fair aanbiedt, wordt ook een presentatie gegeven waarin het bedrijf vertelt met welke oplossingen u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Tijdens zo’n presentatie wordt er ook geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant, zodat deze verwerkt kunnen worden in innovaties.

Slaapkamer

Well-Fair heeft twee soorten bedden in het assortiment, het Well-Fair Bed en de Hoog-Laag Boxspring. Het Well-Fair Bed is een seniorenbed dat volledig is afgestemd op uw lichaam. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een perfecte in- en uitstaphoogte, het gemakkelijk verschonen van het bed, een ergonomische vormgeving, dus geen scherp hoeken en randen, en het gemakkelijk kunnen verplaatsen van het bed, zodat er ook onder het bed schoongemaakt kan worden. Een makkelijk verplaatsbaar bed is teven handig voor een eventuele verplaatsing naar een andere ruimte bij bijvoorbeeld (mantel)zorg. De Hoog-Laag Boxspring is in hoogte verstelbaar, zodat het bed op precies de juiste hoogte afgesteld kan worden. En, indien gewenst, is het rug- en beengedeelte ook te verstellen, zodat lezen of televisie kijken in bed comfortabel wordt.

Woonkamer

Senioren zitten gemiddeld vier tot zes uur per dagen, dus een gezonde houding is van groot belang! De Well-Fair Personal-Line is een op maat gemaakte stoel die de juiste ondersteuning geeft aan het lichaam. In samenwerking met de Technische Universiteit is deze stoel ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ouderen makkelijker kunnen gaan zitten en kunnen opstaan en een goede lichamelijke ondersteuning krijgen. Niet alleen fauteuils, maar ook banken kunnen op maat geleverd worden, een Well-Fair bank die de gewrichten ontlast en waarbij de zitting zich vormt naar het lichaam.

Badkamer

Veiligheid staat voorop. In de badkamer kan het glad worden door water en condens en dan neemt de kans op uitglijden toe. In samenwerking met De Wilde Tegels & Sanitair uit Nunspeet renoveert Well-Fair badkamers. Douchen in bad kan bijvoorbeeld gevaarlijk worden, dus dan is het verstandig om te kiezen voor een inloopdouche. Ook biedt Well-Fair de nieuwste technieken aan, die naast veilig ook erg comfortabel zijn. Bijvoorbeeld de Well-Fair AquaBreeze. Na het douchen kunt u zich laten drogen door een warme lucht van de AquaBreeze. Handig, maar vooral ontspannend.

Trapliften

Wanneer je minder mobiel wordt en traplopen een zware inspanning wordt, is een traplift een mooie uitkomst. Well-Fair biedt EasyUp trapliften die passen op bijna elke trap. Een traplift kan ervoor zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. De trapliften van Well-Fair zijn op maat gemaakt en kunnen geleverd worden voor zowel rechte trappen of trappen met een mocht. De traplift wordt niet alleen passend gemaakt op de trap, ook de kleur en de bekleding kan zelf gekozen worden. Daarnaast kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een draaizitting, zodat in- en afstappen veilig gebeurt, maar een inklapbare zitting of voetensteun is ook mogelijk, om zo ruimte te besparen.  

Samenwerking met De Hoeve van Nunspeet

Well-Fair organiseert verschillende verwenarrangementen voor ouderen. Hiervoor wordt er samengewerkt met diverse reisorganisatoren en horecagelegenheden, waaronder Hotel De Hoeve van Nunspeet. Nunspeet ligt in een prachtige omgeving waar goed gefietst kan worden. Daarom biedt Well-Fair een fietsarrangement, zodat u volop kunt genieten – op een elektrische fiets – van de natuur van Nunspeet. Deze fietsarrangementen worden gestart bij Hotel De Hoeve van Nunspeet, waar iedereen een elektrische fiets krijgt, en de fietstocht eindigt ook weer bij De Hoeve van Nunspeet, waar u de dag kunt afsluiten met een kopje koffie met wat lekkers.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.