• Vergaderen en overnachten

Unieke vergaderlocaties met overnachting

Vergaderen en overnachten

Vergaderen op een inspirerende locatie in combinatie met een overnachting? De Hoeve van Nunspeet biedt hiervoor dé perfecte oplossing. Gelegen op een prachtige locatie in het hart van de Veluwe, biedt de Hoeve van Nunspeet alles wat u nodig heeft voor een succesvolle vergadering in een ontspannen en natuurlijke omgeving. Of u nu op zoek bent naar een vergaderlocatie voor een kleine groep of voor een grote bijeenkomst, de Hoeve van Nunspeet heeft de perfecte faciliteiten en ruimtes om aan al uw wensen te voldoen. Vergaderen en overnachten doet u bij ons! Onze arrangementen bieden u verschillende mogelijkheden voor zalen en kamers.

bekijk hier alle mogelijkheden voor uw vergadering

Perfecte vergaderlocatie op de Veluwe

De Hoeve van Nunspeet is de perfecte locatie voor uw vergadering. Met verschillende zalen en ruimtes biedt de Hoeve van Nunspeet voor iedere groepsgrootte de juiste faciliteiten. De zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, gratis Wi-Fi en airconditioning. Zo bent u verzekerd van alle benodigde faciliteiten om uw vergadering succesvol te laten verlopen. Na een lange dag vergaderen kunt u eerst nog bij ons in het restaurant dineren en daarna  is het heerlijk om te ontspannen in een comfortabele hotelkamer. De Hoeve van Nunspeet biedt verschillende kamertypes, waaronder luxe kamers en suites, allemaal voorzien van moderne faciliteiten en een sfeervolle inrichting. Naast een goede nachtrust kunt u ook genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en de diverse faciliteiten die de Hoeve van Nunspeet te bieden heeft.

Bekijk arrangementen

Vergaderen en overnachten op de Veluwe

De Hoeve van Nunspeet is gelegen in een prachtige omgeving. De Veluwe biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en teambuilding. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de bossen of ga op ontdekkingstocht in de nabijgelegen steden en dorpen. De Hoeve van Nunspeet heeft diverse arrangementen samengesteld, waarbij u kunt genieten van de natuur en de omgeving in combinatie met uw vergadering en/of overnachting. Niet alleen voor uw vergaderingen kunt u terecht bij de Hoeve van Nunspeet. Ook als u wat te vieren heeft zoals een verjaardag, jubileum, of een bruiloft kunt u bij ons terecht. Ook staan wij voor u klaar als u juist afscheid neemt van iemand. Wij staan u graag te woord onder het genot van een heerlijke bak koffie om uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op

Wij staan voor service

Bij de Hoeve van Nunspeet staat service hoog in het vaandel. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vergadering en/of overnachting tot in de puntjes te verzorgen. Van de catering tot aan de audiovisuele ondersteuning, wij zorgen ervoor dat alles tot in de details geregeld is. Zo kunt u zich volledig richten op uw vergadering en/of overnachting. De Hoeve van Nunspeet biedt de ideale vergaderlocatie met overnachting. Met moderne faciliteiten, comfortabele hotelkamers en een prachtige omgeving biedt de Hoeve van Nunspeet alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vergadering en/of overnachting. Ons team staat altijd voor u klaar om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Wij heten u van harte welkom bij de Hoeve van Nunspeet!

Bekijk vergaderzalen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.