• Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur is een geweldige manier om uw vergadering of evenement een extra
dimensie te geven. En wat is een betere plek om te vergaderen in de natuur dan Hotel de Hoeve van
Nunspeet, gelegen in het hart van de prachtige Veluwe. Bekijk al onze vergaderzalen hier!

Reserveer direct een vergaderzaal

Naast vergaderen, ook slapen in de natuur?

Ons hotel biedt een rustige en inspirerende omgeving, omringd door groene bossen en uitgestrekte heidevelden. Dit maakt het de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties, workshops en trainingen. Vergaderen in de natuur is natuurlijk rustgevend, maar ook voor een twee dagen of langer durende bijeenkomst is De Hoeve van Nunspeet de aangewezen plek. Onze luxe hotelkamers kunnen voor u en uw gasten worden gereserveerd en het ontbijt zal voor ze klaar staan in ons restaurant om de dag weer fris en fruitig te beginnen aan een nieuwe dag vol interessante activiteiten en vergaderingen.

Bekijk al onze kamers

Vergaderzalen in de natuur

We beschikken over verschillende vergaderzalen in de natuur die zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en een capaciteit hebben van maximaal 300 personen. Of u nu een kleine bijeenkomst of een groot evenement plant, ons team van ervaren en professionele medewerkers staat klaar om u te helpen bij het organiseren van uw vergadering, van het opzetten van de zaal tot het regelen van catering en audiovisuele ondersteuning. Daarnaast biedt ons hotel ook tal van mogelijkheden om uw vergadering of evenement nog specialer te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant, waar onze chef-koks lokale en seizoensgebonden ingrediƫnten gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden, of sluit af met een gezellige borrel in de bar.

Bekijk al onze vergaderzalen

Omgeving vergaderzaal

De Veluwe biedt een tal van mogelijkheden om de natuur te verkennen en uw teambuilding testimuleren. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een wandel- of fietstocht door de prachtige bossen en heidevelden, of een bezoek brengen aan het nabijgelegen Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals wildsafari's, boswandelingen en fietstochten. Bij Hotel de Hoeve van Nunspeet geloven we dat een omgeving die rust en inspiratie biedt de productiviteit en creativiteit van uw vergadering kan verhogen. Ons hotel biedt deze ideale omgeving, waar u en uw team in alle rust kunnen vergaderen en tegelijkertijd kunnen genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

Bekijk al onze arrangementen

Hotel boeken op de Veluwe

Vergaderen in de natuur? Dan is Hotel de Hoeve van Nunspeet de perfecte keuze voor u. Boek vandaag nog uw vergadering of evenement en ervaar zelf waarom ons hotel zo populair is onder onze zakelijke gasten. Ons team staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke vergadering of evenement in de prachtige omgeving van de Veluwe.

Boek nu!